Rólunk

A Rafina egy álom megvalósulása, egy hobbi kiteljesedése. Ez a tőrténet a Rafina története. És ahogy az lenni szokott - tényleg így szokott lenni? -, itthon, a szabadidőmben összeállítottam magamnak egy rózsaboxot, majd következett egy pici aranyos asztaldísz. Mint mindenki, úgy én is megosztottam a munkám eredményeit Facebookon és már kaptam is az érdeklődő kérdéseket barátoktól, munkatársaktól, hogy megcsinálnám-e ugyanazt nekik is. Az első rózsaboxok elkészülése után, rövid időn belül elkezdtek jönni az egyedi kérések is. 'Tudnál csinálni egy kopogtatót ezzel meg azzal a motívummal?' 

Egy idő után azon vettem észre magam, hogy már állandó kliense voltam az egyes kellék boltoknak, ahol időről időre beszereztem a 'berendelt' kopogtatókra azt a bizonyos kívánt figurát. 

Nem árulok el titkot, hogy ezen a pontot felmerült bennem a gondolat, hogy 'mi lenne, ha ezt komolyan csinálnám?'

Pár hónappal később pedig, tessék már a Rafina webshop is elstartolt. Bízom benne, hogy elnyeri tetszéseteket. 

De mivel is foglalkozik a Rafina Home Decor?

Elsősorban asztaldíszek, kopogtatók készítésével, illetve szappan rózsából összeállított aranyos rózsaboxok forgalmazásával. Más szóval, fúrok, faragok...  Azt azért nem, csupán ötletelek, folyamatosan keresek inspirációt, alkotok és leginkább sokat használom a ragasztópisztolyt remélve, hogy ami elkészül, gazdára lel. 

Balla Kálmán Ferenc
a kreatív mókus