Termékek

Alakíts ki egy élhető és kényelmes életteret

Az életünk nagy részét az irodában és otthon töltjük. Az iroda az az hely ahol a legjobban akarunk teljesíteni, míg otthon a munka fáradalmait próbáljuk kipihenni. De mi törtenik akkor, ha egyik sem megy valami fényesen?

Hogyan alakítsunk ki kellemes élettereket? Inspirálódj a Rafinával! Ráadásul, kopogtatóink, asztadíszeink a költségvetésedben sem fognak nagy éket verni.

A Rafina kopogtatói, asztaldíszei egytől egyig mind kézzel készül, nem sorozatgyártottak. A Rafina virágdobozok selyem virágok felhasználásával, míg a rózsaboxok szappan rózsából készülnek. Előfordulhat, hogy egy-egy termék limitált számban kapható, ezért érdemes a kiszemelt darabot minél hamarabb megrendelni. Az elkészítésük során, minden termékre nagy figyelmet fordítunk és gondosan ügyelünk a végeredmény minőségi darab legyen.

Az ajtódíszek és kopogtatók esetén, tudd, hogy rendelkeznek egy akasztóval, úgy ahogy egy képkeretnél az megszokott. Továbbá minden kopogtatót, egy dekorativ akasztó szalaggal is ellátunk, hogy kézhezvétel után a kopogtatót azonnal fel tudd lógatni az ajtóra.

Kézzel készült

Minden terméket kézzel állítunk össze.

Kockázatmentes vásárlás

30 napos visszaküldési garancia

Országos szállítás

Az egész országba szállítunk.